Lees meer over de specialisten van
Kinderteam de Heuvel

Dit doe je niet alleen, samen staan we sterk!

Logopedie

kinderteamdeheuvel breda logopedie

Wie ben ik?
Mijn naam is Lydia de Been, logopedist & dyslexiebehandelaar en tevens praktijkeigenaar van Logopedie & Dyslexie de Been. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Inmiddels heb ik ruime ervaring als logopedist in een vrije vestiging. Mijn specialisaties en affiniteit liggen op het gebied van (jonge) (meertalige ) kinderen met (ernstige) spraak- en/of taalontwikkelingsstoornissen en kinderen met ernstige fonologische verwerkingsproblemen en/of luisterproblemen waardoor het lees- en spellingsproces op school moeizaam verloopt. Daarnaast behandelen we ook afwijkende en/of verkeerde mondgewoonten.
Logopedie & Dyslexie de Been is een gespecialiseerde kinderpraktijk waarin uw kind op een leuke, spelende en praktische wijze leert communiceren, lezen en / of spellen. Hierbij worden ouder(s) / verzorger(s), school en indien nodig andere disciplines nauw betrokken in het behandelproces. Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer in zijn kracht komt te staan. Dit geheel op eigen tempo. Elk kind en ouder(s) / verzorger(s) krijgen de hulp daar waar het nodig is. Voor meer informatie verwijs ik naar de website www.logopedie-dyslexiedebeen.nl.


Aanmelding
Denkt u dat uw zoon of dochter logopedie nodig heeft dan kunt u het contactformulier op de website www.logopedie-dyslexiedebeen.nl invullen of telefonisch contact opnemen 06-42239699. Indien er niet direct wordt opgenomen, schroom dan niet om even de voicemail in te spreken en dan zal u zo spoedig mogelijk worden teruggebeld. Ook wanneer u vragen heeft of er zijn twijfels over het aanmelden, kunt u altijd met ons contact opnemen. Wilt u de praktijk van te voren eerst even bezichtigen, is dat geen enkel probleem. Laat het van te voren even weten dan zal er een kop koffie of thee voor u klaar staan.
Wanneer uw kind bij ons is aangemeld en u de verwijsbrief heeft van een medisch specialist ( huisarts, jeugdarts, tandarts of orthodontist ) wordt er in overleg met u een afspraak gemaakt voor een eerste gesprek.

Kinderteam de Heuvel

Passende hulp en zorg vanuit verschillende disciplines